Vægttabpiller
Når du har tabt dig

Når du har tabt dig

Når du har tabt dig

Omgangskredsen

Du kan nok ikke komme udenom, at du kommer i søgelyset for din omgangskreds, når du har tabt dig. Dem du har nær, venner og familie, vil med stor sandsynlighed beundre din indsats og få en vis respekt for det. Det kan være til fødselsdagsfeste eller andre sammenkomster, hvor de lægger mærke til det, tager kontakt til dig og åbenlyst viser beundring og respekt. Er du den generte type, så er det nu en gang noget, der følger med, når man taber sig, fordi det vækker en forbløffelse og interesse i folk, når der er én, der lige pludselig taber sig en helt masse.

Nu snakker vi ikke 2-3 kg. Det er mere, hvis du taber i nærheden af 7 og op efter, at du vil få den her øgede opmærksomhed fra familie og venner. Kender du ikke selv det da? Hvis der er en, der altid har vejet over 100 kg, og så pludseligt måske vejer 80 kg, så bliver man da lidt interesseret. Hvad i alverden foregår der her? Hun har da altid været stor og tyk. Nu er hun da ret lækker! Er det hende? Det kan da ikke være hende? Måske man nævner det for sin egen omgangskreds. Jeg mødte hende. Du ved. Ja, hende vi gik i folkeskolen med, Ditte. Er du sindssyg man. Jeg kunne slet ikke kende hende. Hun ser sgu godt ud i dag!

Den sociale accept

Den hårde sandhed er, at hvis man er attraktiv, så vil man også gerne mænge sig med andre, der er attraktive. De tynde og attraktive piger går ikke i byen med den tykke pige, eller en gruppe af tykke piger. Sådan er det bare. Overfladisk ja men sådant er det bare. Derfor kan du, efter et vægttab, måske lidt miste jordforbindelsen fordi du kan føle en accept fra omverdenen, som du måske ikke har følt før. Det kan være, at fyrene begynder at snakke med dig. Ja, du ved, hvordan det er. Det må du jo så gøre op med dig selv, hvordan du vil tackle den øgede interesse for dig.

Hold fast i den verden du kom fra

Dengang du var tyk, var du også accepteret og vellidt. Måske blandt færre. Men dem skal du holde fast i. Også selvom de stadigvæk er tykke, når du er slank. Der kan selvfølgelig også opstå “misundelsesscenariet”, men så må de komme i gang, og hvis venskabet virkeligt kan brydes af, at du har tabt dig, så er det venskab jo bare tyndt og fattigt. Det kan være en leveregel aldrig at lade andre hæmme egen personlig udvikling, og hvis det må koste venner, så må det jo gøre det. For hvilke venner vil hæmme sine venner i at udvikle sig personligt, og vægttab er en personlig udvikling, fordi det starter med et valg. Og når du har tabt dig, så har du stået ved et valg og gennemført det. Det er personlig udvikling. Et valg og gennemførelse af et valg. Simpelt som det er sagt.

Den ene positive forandring afføder den anden

Som jeg kommer ind på i artiklen; træning i hjemmet og undgå fitnesscentre, så fører én positiv ting typisk en anden positiv ting med sig. Og omvendt. Et vægttab fører øget energi med sig. Den øgede energi bliver omsat til noget andet. Hvad den bliver omsat til, er op til dig. Men hvis man først mærker tilfredsstillelse ved noget, så vil man typisk gerne have mere af det. Hvis det er tilfredsstillende af se kiloerne rasle af og komme ned i det tøj, du gerne vil, og du har fundet ud af, hvad der virker, så gør du vel det? Det er jo tilfredsstillende. Både negative og positive ting kan give tilfredsstillelse. Men noget tilfredsstillelse er mere givende end andet. Altså dybere. Chokoladebaren er lækker her og nu. Når den er spist, føler man sig ikke ret godt. En scoop lækker proteinpulver med lækker smag, som også smager godt, det giver en hel anden tilfredshedsfølelse. Ikke bare her og nu, men en vedvarende fordi man har gjort noget godt. Træning: “Åhh nej. Gider ikke”. Når man er i gang, så er det ikke så slemt. Faktisk meget rart. Og bagefter. Himmelsk følelse.

Sammenfatning

Når du har tabt dig, så vær forberedt på ros og beundring og øget opmærksomhed fra omverdenen. Vær forberedt på pludselig accept fra nogle, som du aldrig ville have forestillet dig at få accept fra. Hold stadigvæk fast i de rigtige venner. Vid at den ene positive forandring afføder den næste. Dit liv bliver anderledes – til den positive side.

Hurtigt vægttab. Kom i gang guiden!

Skriv et svar

Luk menu
Vægttabpiller