Vægttabpiller
Top 3 vægttab piller. Men hvad for nogle vægttab piller da?

Top 3 vægttab piller. Men hvad for nogle vægttab piller da?

Top 3 vægttab piller. Hvad for nogle vægttab piller?

Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad for nogle der er bedst. Så her er en top 3 liste over de mest købte vægttab piller på markedet.

  1. BODYLAB TRIMLET+KOFFEIN (180 STK)
  2. STARLABS NH2 (240 G)
  3. CLA

Men hvad siger folk om dem?

Anmeldelser

Bodylab trimlet: Se her: BodyOutlet anmelder Bodylab Trimlet, Trimlet+ Koffein og Koffein tabs

Starlabs har en meget positiv anmeldelse: 5 stjerner

CLA har denne anmeldelse: Anmeldelse CLA 

Vægttab piller i perspektiv

Det er jo aldrig til at vide, hvordan pillerne virker på egen krop, før man har prøvet det, og så længe de er lovlige, så er det i værste fald tabte kroner og i bedste fald tabte kg. Det er jo ikke alverden de koster. Den her mæthedsfølelse, som der bliver snakket om til vægttab pillen bodylab trimlet, giver jo god mening i forhold til et vægttab.

Stille og rolig start måske? Bodylab trimlet+koffein (180 stk), og så er du kørende. Måske du så en gang imellem tager andre initiativer, der også fører dig frem mod det, som du gerne vil. Tjek her og få lidt motivation; Drøm dig slank.

Vægttab piller eller vægttab pulver

Ja, det er nemt med protein pulver og endnu nemmere med vægttab piller. Det er så nemt lige at sluge nogle piller, og hvis de virker, som man forventer det, så kan det næppe være nemmere at tabe sig. Proteinpulveret er også nemt. Man kan købe Logik to-go blender L300SB15E. Det er så nemt og smart, fordi du blender det direkte i drikkedunken. Du kan få forskellige størrelser. Tjek videoen her og se hvordan den virker: video. Hvad med at skyl vægttab pillerne ned med proteinpulveret, så tror jeg nok, du er kørende!

Der er mange forslag, men man kommer ikke udenom, at vægttab piller og proteinpulver er nemt. I forhold til proteinpulveret så rejser næste spørgsmål sig selvfølgelig. Hvad med smagen og klumper det? Whey 100 klumper ikke, og du kan med få den smag, der passer dig.

 

Dette indlæg har 5 kommentarer

Skriv et svar

Luk menu
Vægttabpiller