Vægttabpiller
Tab dig meget! Andre har allerede gjort det! -57kg

Tab dig meget! Andre har allerede gjort det! -57kg

Tab dig meget! Andre har allerede gjort det! -57kg

Vid hvordan og så bliv ved

Det er så simpelt, som det er sagt. Tab dig 57 kg hvor svært kan det være? Prøv lige at se:

– 57 kg bom. Sådan gør man det!

Det er da for fedt! Hvis hun kan tabe 57 kg! Ja. Behøver du overhovedet at tabe så meget. Men sæt det i perspektiv. Kan du måske tabe 10 kg så eller 15? I bet you can. Hun tabte 57!

Tag lige et kig her: krydr lige den motivation!

Kan du få røven ud over sofaen og komme i gang, så kan du opnå meget. Det er jo lige for! I Kom i gang guiden lægges alt ud. Det er helt simpelt. Ikke alt det der kringlede halløj. Straight forward. Og så bare i gang. I guiden vises 3 øvelser. Det er alt, hvad du skal ha styr på!

Hvor hurtigt kan jeg tabe mig meget da?

Det op til dig selv, om du vil tabe dig meget. I den her calculator kan du skrive din nuværende vægt, og hvad dit mål er. Så fortæller den dig, hvor mange kalorier du skal indtage om dagen. calculator.

Calculatoren er smart, fordi du kan indtaste, hvad dit mål er. Nedenstående lommeregner er mere overordnet, hvor der inddeles i

Tabe hurtigt Vægttab Bevar vægt

Prøv den danske vægttabslommeregner her: lommeregner.

Uanset hvilken lommeregner du anvender, så har du et skøn om, hvor mange kalorier du ca. skal holde dig til om dagen.

Men vent lidt… skulle jeg ikke bare spise nogle piller og drikke noget pulver?

Man kan selv bestemme, hvor meget man vil lægge i tingene, hvis du vil tabe dig meget. Passer det bedst til dig at starte med vægttab piller og evt. proteinpulver uden nogen kostomlægning, så gør du det. Vil du ændre lidt i kosten og spare på kalorierne, så gør du det. Vil du træne lidt en gang imellem, så gør du det. Som du ved, og som alle ved, så er mere aktivitet bedre, færre kalorier også bedre, mange proteiner ligeledes bedre når man vil tabe sig og komme i form. Men du bestemmer din egen indsats. Det er jo dig, der vil det.

 

Skriv et svar

Luk menu
Vægttabpiller