Vægttabpiller
Kosttilskud – hvad skal du vælge?
Hvilke piller skal du vælge?

Kosttilskud – hvad skal du vælge?

Kosttilskud – hvad skal du vælge?

Tjek videoen: Kosttilskud – hvad skal du vælge?

I takt med højere aktivitetsniveau øges behovet for protein, vitaminer og mineraler. Anne Louise Knudsen, som er klinisk diætist og triatlet, fortæller på 4 et halvt minut om, hvilke produkter hun selv bruger, hvorfor hun bruger dem, og hvornår hun indtager dem. Måske kan du have gavn af samme rutine? Kosttilskud – hvad skal du vælge?

Fik du set den? Super video! Her er listen over de kosttilskud, der er i videoen:

Whey 100 proteinpulver

Bodymin – multivitamin pille

Omega 3 fiskeolie

Preworkout

BCAA optimal aminosyrefordeling

Hydro

Proteinbar

D3 vitamin

Og her giver Rasmus Alenkjær  i sin video nogle tricks til den perfekte proteinshake: Den perfekte proteinshake -10 tricks

Sammenfatning og relevans

Spørgsmålet er, om du har brug for alle de produkter. Hvad mener du selv?

D3 vitamin er essentielt, og mange, især overvægtige, har mangel på d3 vitamin om vinteren i Danmark. Der er ikke sol nok. D vitamin er meget vigtigt for at kroppen kan fungere optimalt. Du kan gå til lægen og bede om en blodprøve, så din læge kan finde ud af, hvordan dit niveau er. Hvis det er fint nok, så behøver du selvfølgelig ikke at supplere op. De fleste danskere har dog et lavt niveau. Om d vitamin.

Protein sætter forbrændingen op. Det er et fact. Illustreret videnskab – proteiner sætter forbrændingen op. Det er energikrævende for kroppen at nedbryde protein. Af den simple grund øger det forbrændingen. Protein kan ikke lagres som fedt. Det overskydende protein udskilles gennem urinen. I forhold til et vægttab er det derfor fordelagtigt at spise protein.

BCAA er et aminosyreprodukt. Det er egentlig bare spaltet protein. Man mener, at fordi det er i forvejen er spaltet, så optages det hurtigere.

Fiskeolie og vitaminpiller: Fedtstoffer og vitaminer er vigtige for kroppens daglige virke. På netdoktor kan du få mere information om vitaminer: Ny forskning om vitaminer og mineraler.

Alt i alt skal du derfor gøre op med dig selv. Hvad er det, du vil. Tror du, at produkterne vil gavne dig i forhold til dig mål?

Sammenlign eventuelt produkter her og se et større udvalg: sammenlign produkter.

 

 

 

Dette indlæg har 1 kommentar

Skriv et svar

Luk menu
Vægttabpiller