Vægttabpiller
Træning i hjemmet og undgå fitnesscentre

Træning i hjemmet og undgå fitnesscentre

Træning i hjemmet og undgå fitnesscentre

Gider du ikke træningscentre, så er der håb forude! Bare tag udstyret med hjem!

Udstyr

Der findes meget udstyr. Klik her og se: Fitnessudstyr

Men hvad er godt udstyr?

Det gode udstyr har en variation af vægt, så du kan fylde mere på undervejs, i det du forbedrer dig løbende. Det gode udstyr er udstyr, hvor du bruger flere led i bevægelsen, og hvor der stilles krav til koordination. Derfor er frie vægte bedre end en maskine. Og frie vægte er noget billigere end en maskine!
Et par gode solide håndvægte eller kettlebelts kan være en fremragende start.

Kettlebelts er gode, fordi du netop kan lave flerledsøvelser. Du kan bare samle den op fra jorden og presse den over hovedet. Så er flere led involveret! Hvorfor flere led? Når bevægelsen sker over flere led, bruger din krop mere energi, og det bidrager til et vægttab. I øvrigt er flerledsøvelser mere overførbar til hverdagen. Tænk på når du bevæger dig rundt. Hov du tabte noget. Du samler det op (flerleds. Du tager trappen (knæ og hofteled = flerledsbevægelse).

Der findes en masse kettlebelt øvelser på youtube. Skriv kettlebelt exercises og så er det bare at vælge din favorit coach, tænd for tv’et, fyr den af og kom i form! Det behøver ikke koste en formue. Du kan starte med en enkelt kettlebelt.

Så er du i gang: Jacob Søndergaard har fx lavet denne video: Træningsprogram med kettlebells
Der er mange andre videoer tilgængelige på youtube. Den her viser 65 øvelser med kettlebelts dog uden anden instruktion end hvad du ser i videoen: 65 kettlebelt øvelser

Kettlebelt
Bliv kettlebeltkonge!

Kettlebelt træning er godt egnet til træning, hvor pulsen også kommer op. Fordi man typisk træner med kettlebelts uden særligt meget pause. Dvs. man kører øvelserne hurtigt efter hinanden, så man kan få den træning overstået i en fart. MEN stadigvæk med et stort udbytte! (HIIT: HIGH INTENSITY INTERVAL TRAINING).
Er du slet ikke til puls træning, så kan det være en bedre ide at anskaffe dig vægte og vægtstænger, som mere bruges som udstyr til styrketræning. Her skal igen tænkes flerledsøvelser. Hvad med sådant et sæt her: Træningsbænk + 100kg Vægtsæt til hjemmet. Så kan du træne efter arbejde og inden aftensmaden et par gange om ugen. Det er da fedt!

Nedenfor er øvelser fra Stellar Magasinet. Find flere på youtube

Dette indlæg har 3 kommentarer

Skriv et svar

Luk menu
Vægttabpiller