Vægttabpiller
Vægttab piller

Vægttab piller

Vægttab piller – vælg de rigtige

Vægttabspiller eller andre vægttabsprodukter. Spekulationen er den samme. Hvilke er bedst, virker de, og hvad er prisen? Som i videoen overfor bliver der sagt; koffein. Det er der i disse: trimlet Her på vægttabpiller har du en oversigt over, hvilke vægttabspiller og andre vægttabsprodukter der er på markedet Sammenlign.

Virker vægttab piller?

Ja og nej. De virker ikke, hvis du spiser junkfood hverdag og bare ligger på sofaen. Vægttabspiller skal ses som et supplement. Dvs. at du ændre lidt på din nuværende livsstil. Fx går lidt ture i stedet for at ligge på sofaen. En gang om ugen eller to udskifter du junkfood med salat, og du lader være med at proppe dig med mad. Her kan vægttabspiller og andre vægttabsprodukter hjælpe dig, fordi de øger mæthedsfølelsen uden at fede. Og når du er mæt, så har du vel ikke så meget lyst til at æde en pizza? Nogle produkter, som giver øget mæthedsfølelse er bodylab trimlet, som fås som pilleform.

Protein til vægttab

Protein er også vigtig i forhold til et vægttab, fordi det øger forbrændingen. Det kan være svært at få kvalitetsprotein nok, hvis du elsker junkfood, slik og andet usundt, men så kan du blive hjulpet på vej ved at drikke proteinpulver. Proteinpulver fås i mange smagsvarianter. Se fx Bodylab Diet Shake. Ja, du kan ligefrem få cookies and cream som proteinpulver. Det er lavt på sukker og højt på protein. Se selv Og så er der selvfølgelig det, som de fleste køber, Whey 100 (se anmeldelse ved scrolle ned) Her fås forskellig smag og forskellige mængder. 4×1 kg kan holde noget tid i stedet for bare at købe 1 kg, som er væk på 10 dage, og så skal man til at bestille igen, Whey 100, 4×1 kg. 

Er vægttab piller farlige?

Nogle kan være det. Derfor er det vigtigt, at du finder dem her på siden, eller hos anerkendte og helst danske producenter. Du skal fx holde dig fra produkter, der indeholder effedrin. Det proppede man fx i Thermopower indtil det blev ulovligt. Produkterne her fra siden fokuserer på protein, koffein, fibre og lavt sukker- og kalorieindhold, som stimulerer til vægttab.

Er overvægt et problem da?

Ja. Det ved man. Alligevel kan det måske være en motivation at læse denne artikel og minde sig selv om, at man er nødt til at gøre noget.

Kan der gøres noget?

Ja. Du kan forandre din krop, som det passer dig. Der er set slående og opsigtsvækkende eksempler på folk, der smider det ene kg efter det andet, og forvandler fedtet til muskler og styrke. Kender du måske en?

Alt starter med kroppen

Har man ikke bare et federe liv, når kroppen dur?

Skriv et svar

Luk menu
Vægttabpiller